Bella Naturale

Emilia WesterlundBella Naturale on vuonna 2013 perustettu kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon keskittyvä yritys. Taustalla on nainen nimeltä Emilia Westerlund, ikuinen romantikko ja haaveilija, joka rakastaa luontoa kaikissa elementeissään.

Perustin yritykseni haaveenani toteuttaa osaamistani kokonaisvaltaisen kauneudenhoidon parissa. Olen koulutukseltani Sky-diplomikosmetologi sekä erikoisammattitutkinnon suorittanut jossa opiskeltiin mm. kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa, kiinalaista lääketiedettä, aromaterapiaa, akupunktiota ja ainesosatuotetuntemusta.

Matkan varrella on tullut käytyä myös kiviterapia, väriterapia sekä reiki. Olen saanut kunnian työskennellä myös vegaanisen ruoan sekä elävänravinnon gurun Kaarina Petäjän kanssa vuodesta 2010.

Minulla on ollut omat terveyshaasteeni elämässäni, jotka ovat jo varhaisessa vaiheessa ohjanneet minua luonnonmukaisuuden polulle. Haluankin tarjota asiakkailleni monipuolista osaamistani ja ammattitaitoani. Elämä on jatkuvaa kasvua ja uuden oppimista.

Työssäni parasta ovat onnistuneet hoitokokemukset sekä tyytyväiset asiakkaat.

Sydämellisesti Emilia

Bella Naturale logo